Diensten

Naast het overschrijven van een auto, kun je bij Garage IJsselland voor veel meer diensten terecht. Om de auto in absolute showroomstaat te brengen bijvoorbeeld, zodat je de auto sneller verkoopt. Of voordat je een auto koopt eerst een aankoopkeuring te laten doen. Zo weet je zeker dat je geen "kat in de zak" koopt. 

Hieronder zie je een opsomming van de diensten die ze u onder andere kunnen bieden :

Aankoopkeuring
Om zeker te weten dat de auto in goede staat verkeerd kun je een aankoopkeuring laten uitvoeren. 


Airco-Service
Een aircosysteem moet ook periodiek onderhouden worden. Naast schone ramen zorgt een airco er ook 
voor dat je lekker fris achter het stuur zit.

APK
De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu.


Kilometercertificaat
Bij elke APK en bij bijvoorbeeld een grote beurt, wordt de kilometerstand van een auto doorgegeven aan het RDW. Zo kan de RDW een database bijhouden van de kilometerstand behorend bij een specifieke auto. Deze informatie kan opgevraagd worden bij dit kentekenloket, zodat u zeker weet dat de kilometerstand de juiste en dus ook logisch is.


Banden (Controle)
Het belang van goede banden wordt vaak onderschat. De banden zijn het enige contact met het wegdek en daardoor dus erg belangrijk. Hier kunt u terecht voor alle soorten en merken banden. Weet u niet precies wat de staat van de banden op dit moment is? Laat je door ons adviseren.


Zomercheck
Laat de auto, voordat je bijvoorbeeld op vakantie gaat, controleren. De auto wordt dan op alle belangrijke punten gecontroleerd, zodat je vervelende situaties voorkomt tijdens je vakantie.


Wintercheck
Bereid je goed voor op gladheid en sneeuw. Niet alleen als je op wintersport gaat, maar ook als je gewoon in Nederland blijft.